Hakkımızda

İstanbul Arel Üniversitesi Akademik Yazım Ofisi (AYO), bilimsel çalışmalarını uluslararası akademik topluluk ile paylaşmak isteyen AREL akademisyenleri ve araştırmacılarına akademik yazım konusunda destek sağlar.

Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri ile doktora ve yüksek lisans öğrencilerine düzelti, editörlük ve birebir danışmanlık hizmetleri sunan AYO akademik yazım alanındaki güncel gelişmeleri izler, araştırma geliştirme faaliyetleri yürütür, eğitim seminerleri ve atölyeler düzenler.

Amaçlarımız

• Tüm bilim dallarından akademisyenlerin yayın profillerini geliştirmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmak,
  • Yazılı akademik İngilizce alanında yüksek standartların sağlanmasına ve mükemmeliyet kazanılmasına yardımcı olmak,
  • Araştırma çıktılarının yazılı metne dönüştürülme sürecine katkıda bulunmak,
  • Akademik yayın sürecini hızlandırmanın yeni yollarını araştırmak,
  • Üniversite içerisinde devingen bir akademik yazım kültürü oluşturmak.