İSTKA Destekli Ar-Ge Merkezimiz

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından, 2016 Mali Destek Programları kapsamında, yürütücülüğünü Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yeşim MÜGE ŞAHİN’in yaptığı  "Kompozit Malzemeler ve Polimer Teknolojileri Ar-Ge Merkezi" adlı proje destek almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında Tepekent yerleşkemizde bir Ar-Ge merkezi kurulacaktır. Merkez hem çeşitli sektörlerde üretim yapan firmalara hem de akademisyen ve öğrencilerimize altyapı ve eğitim olanakları sağlayacaktır. Merkez sayesinde bölgede bulunan sanayi kuruluşları ile üniversitemiz arasında işbirlikleri geliştirilmesi ve Ar-Ge projelerinin arttırılması hedeflenmektedir.

Projede emeği geçen değerli akademisyenimiz Yrd. Doç. Dr. Yeşim Müge ŞAHİN’i ve ArelBAP Proje Destek Ofisi ekibini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

İSTKA Destekli Ar-Ge Merkezimiz