Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul sona erdi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ekonomi Bakanlığı desteğinde, Arçelik AŞ, Sabancı Holding, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türk Hava Yolları (THY) stratejik ortaklığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası" sona erdi.

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin de stand açtığı ve üç gün boyunca yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı inovasyon haftasında, Hollanda kendi talebiyle partner ülke olarak yer alırken, alanında uzman birçok yerli ve yabancı konuk katılımcılarla deneyimlerini paylaştı. Astrofizikçiler, robotik uzmanları, dijital eğlence ve medya içerik üreticileri, yazarlar, tasarımcılar, yurtdışında üst düzey görevlere gelmiş Türk vatandaşları, pazarlama uzmanları ve akademisyenlerin katıldığı etkinlikte, yerli ve yabancı mucitler projelerinin yanı sıra inovasyon süreçlerini anlattı.