Yrd. Doç. Dr. Barış BİNAY'ın COST ve TÜBİTAK-1002 Projesine Destek

İstanbul Arel Üniversitesi Tüm Akademik ve İdari Personelin Dikkatine;

Avrupa Komisyonu COST (European Cooperation in Science and Technology) çerçevesi aksiyonlarından her ülkeden en fazla iki kişinin kabul edildiği CM1303 Systems Biocatalysis isimli panele ait dört (4) numaralı çalışma grubuna (WG4) sunulan ve Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Barış BİNAY 'ın olduğu  ve "Enzymatic Conversion of carbondioxide (CO2)  to Hydrocarbons" isimli proje KABUL edilmiştir.

Yine yürütücülüğünü Üniversitemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Barış BİNAY’ın yaptığı  “Aktif Bölge Mimarisinin Anlaşılması Temelinde, Nad+ Bağımlı Mutant Candida methylica Format Dehidrogenaz Enziminin Spesifik Aktivitesinin Arttırılması” adlı proje TÜBİTAK-1002 programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

AREL BAP Proje Destek Ofisi olarak Yrd. Doç. Dr. Barış BİNAY’ı tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.